Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kom je regelmatig voor controle bij de verloskundige. In het spreekuur zullen wij naast de gebruikelijke controle's en onderzoeken je uitleg geven over het verloop van je zwangerschap, wat je kunt verwachten. Daarnaast beiden we je alle ruimte om dingen met ons te bespreken en om elkaar beter te leren kennen. En natuurlijk zal er een moment zijn voor de eerste kennismaking met je kindje door middel van de echo.

Tijdens de zwangerschap zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Vanzelfsprekend zijn roken, alcohol en drugs zeer slecht voor je ongeboren kind, maar ook op voedingsgebied zijn er een aantal belangrijke tips die wij je mee willen geven om zo de kansen op complicaties te minimaliseren.

Omdat wij naast verloskundige ook gediplomeerd echoscopiste zijn beschikken wij in onze praktijkruimte in Krommenie over onze eigen echo apparatuur waardoor wij de echo’s zelf kunnen maken en u hiervoor niet naar een echocentrum hoeft te gaan. Voor de gespecialiseerde echo’s maken wij gebruik van de diensten van een zeer ervaren en gediplomeerd echoscopiste die deze echo’s ook op onze praktijk maakt.